Offshore

Offshore

In de offshore industrie veroorzaken extreme omgevingsfactoren zoals zeewater, zand, vochtig klimaat, hoge en lage temperaturen vaak vroegtijdige corrosie en mechanische slijtage. Daarnaast vereisen de hydraulische systemen voor deze sector enorme hoeveelheden kracht. De combinatie van deze factoren kan grote problemen veroorzaken waardoor hydraulische eenheden het laten afweten of niet efficiënt functioneren.

U heeft dus een partner nodig met jarenlange ervaring in bouw, onderhoud en herstel van offshore cilinders. Een partner die met deze factoren tot in de kleinste details rekening houdt. VAPO inspecteert uw applicatie om te zien welke problemen zich kunnen ontwikkelen en gaat hier proactief mee aan de slag in het ontwerp. Dit resulteert in een optimale oplossing met minimale downtime. Wij gaan niet voor een quick fix, maar lossen de oorzaak van uw probleem op.

Om onderhoud tot een minimum te beperken, helpen we bij het selecteren van:

  • de juiste cilinderstangen
  • de lagers
  • de afdichtingen
  • het meest geschikte verfsysteem

Producten

Neem contact op met ons team

Wilt u meer informatie over onze activiteiten in de offshore-industrie? Neem dan contact met ons op via +32 56 50 11 16 of stuur ons een bericht:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.