Bagger industrie

Bagger industrie

VAPO heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen en herstellen van o.a. afsluitcilinders, riser tensioner cylinders, spud hoist cylinders en skidding cylinders voor cutterzuigers, splithoppers en hopperzuigers. De barre omstandigheden in de bagger industrie vereisen kwalitatieve producten die volgens de certificeringsstandaarden worden gebouwd. VAPO is de specialist en in staat zeer snel gecertificeerde cilinders te leveren.

Dat doen we via

  • Bevoegdheid tot overstempelen
  • Perfecte traceerbaarheid van ons productieproces
  • Rekenbladen conform de certificeringsstandaarden

Naast bouwen verzorgt VAPO ook herstelwerkzaamheden aan dit soort cilinders. Reparaties worden op dezelfde manier aangepakt als nieuwbouwprojecten: materialen blijven traceerbaar, certificaten voor nieuwe onderdelen worden voorgelegd bij een derde partij en waar nodig worden een afnametest ingepland. Alle nieuwe en herstelde cilinders zijn uitgevoerd in overeenstemming met de regels van de betrokken derde partij zoals Bureau Veritas, Lloyds Register, DNV, GL of ABS.

Producten

Neem contact op met ons team

Wilt u meer informatie over onze activiteiten in de baggerindustrie? Neem dan contact met ons op via +32 56 50 11 16 of stuur ons een bericht:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.