Componenten

Componenten
Onze logistieke performantie werd onlangs volledig geoptimaliseerd door de installatie van een 4x 8m hoge Kardex Remstar Shuttles. Hierdoor kunnen we u een compleet gamma hydraulische componenten met een ruime voorraad aanbieden. De beschikbare goederen worden na orderverwerking ook meteen verstuurd.

Dit krachtige ERP-systeem genereert trouwens automatisch bestelaanvragen voor al onze stockartikelen met minimum- en maximum voorraad. Hierdoor kunnen wij onze ruime voorraad blijven aanbieden. 

Daarnaast heeft u bij VAPO het voordeel dat u meteen met productspecialisten in contact komt. Bij ons ligt de focus niet op de verkoop van zoveel mogelijk onderdelen, maar bij het adequaat helpen van onze klanten om u betrouwbare wisselstukken of alternatieven aan te bieden van componenten die ergens anders niet beschikbaar zijn. 

VAPO Hydraulics is verdeler van Atos, MP Filtri, Galtech en Atlantic Fluid Tech. Door ons groot netwerk en goed contact met componentleveranciers kunnen wij u ook alle andere merken aanbieden.